O podjetju

SMG -Suhomontažna gradnja (Bojan Španić s.p.)

SMG – Suhomontažna gradnja je gradbeno podjetje polno optimizma in zagona za delo, z mlado a izkušeno ekipo strokovnjakov, ki poskrbijo, da so zadovoljne še tako zahtevne stranke.

Ustanovitelj Bojan Španić je svoje izkušnje nabiral v večjem podjetju in ko je začutil, da lahko sam strankam ponudi razširjene storitve, za katere je že takrat vedel, da obstaja povpraševanje, je leta 2005 ustanovil svoje lastno podjetje. V jubilejnem letu 2015 smo ustvarili novo blagovno znamko SMG – Suhomontažna gradnja, ki bo na dolgi rok postala prepoznavni simbol kakovosti našega dela.

10
Zaposlenih
200+
Zaključenih projektov
15+
Let izkušenj
100%
Predani delu

Smo uradni zastopnik za prodajo in montažo najbolj uveljavljenih podjetij v Sloveniji. Vgrajujemo strešna okna Velux, PVC stavbno pohištvo podjetja PVC Nagode d.o.o., leseno stavbno pohištvo podjetja M SORA d.o.o., notranja vrata Lip Bled d.o.o., izolacije Ursa, Knauf, Saglan in centralne sesalne sisteme podjetja Omega d.o.o.

V sklopu suho-montažnih gradbenih del nudimo prenove mansardnih prostorov za mansardna stanovanja, kar vključuje tudi vgradnjo predelnih sten in notranjih vrat. Specializirali smo se tudi na področju spuščenih stropov. Za predelne stene uporabljamo sisteme Knauf, pri spuščenih stropih pa nudimo tudi možnost stropa, narejenega iz modularnih plošč Armstrong.

Naši partnerji

.
.
.
.
.
.

Začetki so bili, tako kot povsod težki, a danes je podjetje že poznano po svojem kvalitetnem delu, saj nudimo hitre in učinkovite storitve, poleg tega pa vgrajujemo le najbolj kakovostne materiale in izdelke. Danes je v podjetju zaposlenih 5 ljudi, ki delajo na različnih projektih na več lokacijah, v različnih fazah projekta.

Naša primarna storitev so sicer suho-montažna gradbena dela, a se v zadnjem času ukvarjamo predvsem z energijskimi sanacijami objektov, ki so zaradi subvencij s strani Eko sklada postale kar stalnica pri našem delu. Sanacije objektov temeljijo na dobavi in montaži najkvalitetnejših oken in vrat.

Junija 2013 smo za vas v Cerknici (Čabranska 8- v stavbi avtobusne postaje) odprli razstavno prodajni salon, ki je odprt vsak delovnik od 8:30 – 16:00. V salonu vam je na voljo naš svetovalec, ki vam bo z veseljem pomagal pri vaših odločitvah glede ureditve vaše hiše ali stanovanja. Svetujemo vam tudi pri izbiri primernih izolacije in oken. V salonu si lahko ogledate posamezne razstavne eksponate in se na ta način na lastne oči prepričate o kvaliteti vgradnih materialov in produktov.

V letu 2015 smo storitve razširili tudi na energetske sanacije, projektiranje in inžiniring stanovanjskih hiš in poslovnih objektov.

Vrh