Prodajamo in montiramo PVC vhodna vrata podjetja PVC Nagode d.o.o.

SMG  je pooblaščeni monter za vhodna vrata PVC Nagode d.o.o. Lahko se oglasite v našem salonu na Čabranski 8 v Cerknici (stavba avtobusne postaje), kjer vam bomo svetovali o izbiri primernih vhodnih vrat za vaš dom.

Vhodna vrata PVC Nagode združujejo varnost, estetiko in energijsko učinkovitost. Obremenitev pri vhodnih vratih je mnogokrat večja kot pri oknu, zato je pomembno, da so narejena iz kvalitetnih in zanesljivih elementov. Le visoko tehnološki in kvalitetni materiali so garancija za zanesljivo odpiranje in zapiranje, s tem pa dosegajo vrhunsko vrednost in ustrezno varnost. Vhodna vrata so prvi in najbolj opazen element na fasadi hiše. Skupaj s pravim polnilom vaša vrata ohranijo odličen izgled in imajo trajno vrednost.

Vhodna vrata PVC Nagode združujejo varnost, estetiko in energijsko učinkovitost.

Obremenitev pri vhodnih vratih je mnogokrat večja kot pri oknu, zato je pomembno, da so narejena iz kvalitetnih in zanesljivih elementov.

Profili, iz katerih so izdelana PVC vhodna vrata, so narejeni iz kakovostnega materiala in so za dodatno stabilnost ojačani s pocinkanim jedrom.

Lahko izbirate med enokrinlimi, dvokrilnimi in protivlomnimi vrati!

Načrtujemo in svetujemo Vam pri prostorskih razporeditvah vašega doma in vaših poslovnih prostorov!

Vrh