Ste lastnik novogradnje ali morda prenavljate hišo ali stanovanje?

SMG – Suhomontažna gradnja se ukvarja z zaključnimi gradbenimi deli.

Večinoma se ukvarjamo s postavitvijo suhomontažnih sistemov, ki jih sestavljajo predelne stene in spuščeni stropi. Posebno obliko suhe montaže predstavljajo mansardna stanovanja. Dovolite nam, da vam s postavitvijo predelnih sten in strešnih oken iz podstrešja naredimo uporabne in lepe prostore.

V zadnjem času se veliko ukvarjamo tudi z energijskimi sanacijami objektov, ki so zaradi subvencij s strani Eko sklada postale kar stalnica pri našem delu. Sanacije objektov temeljijo na dobavi in montaži najbolj kvalitetnih oken in vrat.

Ker vsaka prenova stanovanja zahteva določen čas, se z vami vedno najprej posvetujemo o tem, kaj bomo adaptirali najprej. Vedno se poskušamo prilagoditi vašim željam in potrebam, saj ste vi tisti ki bivate v stanovanju. Poleg oblikovanja arhitekturne rešitve, načrtovanja prenove, vam svetujemo pri izbir talnih in stenskih oblog, predlagamo najboljšo rešitev za vaše želje in potrebe. Prav tako svetujemo pri izberi vsega ostalega materiala, pri čemer se trudimo, da je kvaliteten, cenovno ugoden in dostopen. Za nabavo materiala poskrbimo mi, prav tako za dobavo, montažo in odvoz starega.

V poplavi konkurence vam ponujamo celostno rešitev, da vi ne izgubljate dragocenega časa z iskanjem posameznih izvajalcev in ponudb.

Vrh