S centralnim sesalnim sistemom boste z lahkoto ohranjali čistočo vašega doma in hkrati poskrbeli za svež zrak in zdravo bivalno okolje.

Čeprav je možna tudi inštalacija centralnega sesalnega sistema v obstoječe stanovanje, bi bilo idelano, če se za montažo centralnega sesalnega sistema CSS odločite že pri načrtovanju vaše hiše.

Izvedba je namreč v tem primeru najbolj enostavna, saj vse potrebne inštalacijske cevi namestimo še pred ulitjem estrihov in pred nanosom končnega ometa, kar pomeni, da z montažo ne povzročimo nobenih komplikacij in dodatnega dela. Cevi po tleh položimo na nosilno ploščo, v masivnih opečnih stenah pa naredimo izdolbino, v katero položimo cev, tako da bo kasneje skrita pod ometom, pri mavčno-kartonskih predelnih stenah pa jo skrijemo v konstrukcijsko ravnino.

Centralna sesalna enota

Centralno sesalno enoto namestimo v stranske prostore in tako odstranimo moteč hrup iz vaših bivalnih prostorov. Sesanje s centralnim sesalnim sistemom bo prijetnejše in enostavnejše, saj za sabo ne boste rabili vleči sesalca, ki se zatika za vsakim vogalom. Cev enostavno vtaknete v za to namenjeno režo na steni in začnete sesati. Ko želite zaključiti cev preprosto izklopite iz vtičnice – nič več menjanja umazanih prašnih vrečk ali čiščenja vodnih sesalcev.

Kot pooblaščeni monter za podjetje Omega d.o.o. smo usposobljeni za inštalacijo centralnih sesalnih sistemov. Če imate kakršnokoli vprašanje nas lahko pokličete na 040 899 728 ali se oglasite v našem salonu na Čabranski 8 v Cerknici (pri avtobusni postaji), kjer lahko v živo vidite kako zgleda in deluje centralni sesalni sistem.

V poplavi konkurence vam ponujamo celostno rešitev, da vi ne izgubljate dragocenega časa z iskanjem posameznih izvajalcev in ponudb.

Vrh