Montaža

Preden se odločite za določena okna, vam bomo svetovali na kaj morate biti pozorni pri nakupu, vam dali  koristne nasvete in vam pomagali  najti najboljšo ponudbo za vgradnjo stavbnega pohištva.

Ali ste vedeli?

Da so slaba okna pogost vzrok (v 50% primerov) za izgubo toplote neke stavbe? Ste vedeli, da so toplotne izgube skozi okno kar desetkrat večje kot skozi zidove? Okna so zelo pomemben faktor pri varčevanju z energijo, še posebej v današnjem času, ko cena energentov samo narašča in ni pričakovati, da bi se ta trend v prihodnosti spremenil.

PVC okna

PVC okna so kvalitetna in cenovno ugodna rešitev problema toplotnih izgub. Običajno so PVC okna v belih barvah, vendar jih je po naročilu mogoče dobiti tudi v drugih barvnih odtenkih, med drugim je mogoča tudi imitacija lesa. Plastična okna z minimalnim vzdrževanjem oz. čiščenjem vseskozi ostajajo taka kot na dan vgradnje.

Lesena okna

Lesena okna so malo bolj občutljiva na vremenske vplive, zato jih je potrebno redno vzdrževati, kar pa za ljubitelje lesa ni noben problem. Les je lep material, ki daje občutek toplote. Ker je uporaba lesa okolju prijazna odločitev se je Eko sklad tudi v letu 2014 ponovno odločil sofinancirati nakup in vgradno lesenih energijsko učinkovitih oken.

Strešna okna

Prav posebna vrsta oken so strešna okna, ki zahtevajo posebno pozornost, saj so direktno izpostavljena dežju, soncu in snegu. Pomembna sta tako kvaliteta samega okna, kot tudi kvaliteta montaže. S svojimi bogatimi izkušnjami zagotavljamo kvalitetno vgradnjo.

Notranja vrata

Od zunaj sicer neopazen, a ne nepomemben del vaše hiše oziroma pohištva so notranja vrata. Z izbiro primernih notranjih vrat boste v vaši hiši lahko pričarali vzdušje, kakršno si želite.

V poplavi konkurence vam ponujamo celostno rešitev, da vi ne izgubljate dragocenega časa z iskanjem posameznih izvajalcev in ponudb.

Vrh