Prodajamo in montiramo strešna okna Velux.

MG je pooblaščeni monter za podjetje Velux Slovenija d.o.o. Lahko se oglasite v našem salonu na Čabranski 8 v Cerknici (stavba avtobusne postaje), kjer vam bomo svetovali o primerni izbiri strešnih oken za vaš dom.

Velux je vodilni proizvajalec strešnih oken v Evropi in pri nas. Njihova strešna okna so postala sinonim za kvaliteto. Z več kot 60-letno tradicijo in delovanjem v več kot 40 državah je podjetje VELUX organizirano v veliko multinacionalko. Podjetje VELUX se je zaobljubilo, da bo na trgu delovalo kot vzorno podjetje. Vrednote VELUX so del temeljev na katerih je zgrajeno podjetje. VELUX je tudi ena najmočnejših znamk v gradbeni stroki.

Izbirate lahko med naslednjimi strešnimi okni:

 • Klasična strešna okna
  Klasična strešna okna
  VELUX strešna okna s sredinskim vpetjem ponujajo veliko za svojo ceno in so zelo praktična. Ročico za odpiranje smo namestili zgoraj, kar pomeni, da imate na voljo veliko prostora za rokovanje z vašimi okni. Neposredno pod ta okna lahko namestite tudi pohištvo, kar odpiranja ne bo oviralo.
 • Panoramska strešna okna
  Panoramska strešna okna
  Zgoraj vpeto strešno okno VELUX s spodnjim odpiranjem je primerno za prostore, kjer je dostop do okna neoviran, spodnji rob pa vgrajen na višini od 110 do 150 cm. Zaradi optimalnega kota odpiranja je priporočen naklon vgradnje med 30 in 45 stopinj.
 • Strešni balkon
  Strešni balkon
  GDL CABRIO® je edinstveni okenski sistem, ki omogoča uživanje naravne svetlobe, odličen razgled in vabi zunanji prostor v vašo notranjost. Cabrio je dvokrilni element, ki se odpre navzven v balkon in daje uporabniku možnost stopiti na prosto. Je elegantna in cenovno ugodna rešitev za vse mansarde brez parapetnega zidu.
 • Strešna terasa
  Strešna terasa
  Četudi je talna površina v vaši mansardi omejena, lahko še vedno uživate v toku prostora in svetlobe, ki ju prinaša balkon. VELUX sistem strešne terase je vgrajen neposredno v najnižji del vaše strehe in vam pomaga kar najbolje izkoristiti vaš neizkoriščen strešni prostor. Pri tem ohranja velikost vašega dragocenega bivalnega prostora.
 • Fiksni vertikalni element
  Fiksni vertikalni element
  Odprite svojo mansardo do tal in tako zagotovite več naravne svetlobe. Pri lesenih okenskih okvirih (GIL) ali poliuretanskih (GIU) lahko pomagamo pri povečanju naravne svetlobe v vašem prostoru in vam zagotovimo dominanten razgled. Naši spodnji dodatni okviri se priključijo neposredno na okvire nad njimi tako, da ni nobenih neželenih ovir, ampak le velika okna, ki segajo do tal.
 • Vertikalni element
  Vertikalni element
  Oblikovana so za vgradnjo pod strešna okna VELUX in omogočajo neprekinjeno naravno svetlobo ter razgled. Z njimi boste ustvarili okno, ki neovirano sledi obrisom vašega doma od fasade do strehe v kontinuiranem toku naravne svetlobe. Možne so različne izvedbe in smer odpiranja.
 • Strešna okna za izhod na streho
  Strešna okna za izhod na streho
  Strešna okna za izhod na streho so namenjena za uporabo v bivalnih prostorih ali za neizkoriščena podstrešja. VELUX omogoča, da je dostop na streho iz vašega podstrešnega prostora enostaven in varen. Vgradijo se lahko na streho z naklonom od 15º do 85º.
Vrh